>
boitelle_logo
   

Home

Kantoor en dienstverlening

Belastingadviseur

Actualiteiten

Algemene Voorwaarden

Contact

 

Kantoor en dienstverlening

Boitelle Belastingadviseurs BV is als MKB-belastingadviespraktijk actief sinds medio 2005. Het vestigingsadres is Deken van Oppensingel 13, (5911 AA) Venlo.

De aan het kantoor verbonden belastingadviseur (drs. M.C.B.S. Boitelle) is ervaren en heeft diverse specialismen.
Boitelle Belastingadviseurs BV richt zich op het midden- en kleinbedrijf en de zelfstandige beroepsbeoefenaar, alsmede vermogende particulieren.

De praktijkgebieden van het kantoor zijn:
- Herstructurering van ondernemingen/fiscale begeleiding van bedrijfsopvolging
- Begeleiding van boekenonderzoeken door de belastingdienst
- Belasting van rechtsverkeer (overdrachtsbelasting)
- Bezwaar- en beroepsprocedures
- Compliance werkzaamheden (verwerken van fiscale aangiften)
- Fiscaal procesrecht
- Formeel belastingrecht
- Inkomstenbelasting
- Loonbelasting
- Omzetbelasting
- Ondernemingsrecht
- Personen – en familierecht
- Recht van successie
- Schenking- en successieplanning
- Vennootschapsbelasting

Boitelle Belastingadviseurs BV hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid in een informele setting, waarbij steeds wordt gezocht naar constructieve en praktische oplossingen. Wij zijn er van overtuigd dat betrokkenheid automatisch leidt tot de gewenste kwaliteit. In nauw overleg met onze relaties wordt gekozen voor de best passende oplossing.

Het bedenken en implementeren van de voor onze relaties fiscaal meest optimale structuur, het oplossen van conflictsituaties, het voeren van fiscale procedures alsmede het verzorgen van fiscale compliance-werkzaamheden (aangiften) behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van het kantoor. Daarnaast richt het kantoor zich vanzelfsprekend op het optimaliseren van de fiscale posities van relaties door een tijdige en op maat gesneden advisering alsmede het anticiperen op fiscale ontwikkelingen door een juiste advisering vooraf.

Het kantoor heeft een uitgebreid regionaal netwerk en kan gebruik maken van externe deskundigen, die kunnen worden ingeschakeld voor aanvullende dienstverlening en specialistische advisering.

 
   
mb-logo-s disclaimer
Boitelle Belastingadviseurs BV • Deken van Oppensingel 13 • 5911 AA VENLO • Nederland • T +31 (0)77 3549565 • F +31 (0)77 3546183 • M +31 (0)6 28241697 • E info@boitelle-belastingadviseurs.nl • KvK Venlo 14101120